Top

Studio Camps

____

Wie graag een thuis wil als een warm bad, maar niet de tijd of het talent heeft om dat zelf voor elkaar te krijgen, kan zich wenden tot het Amsterdamse Studio Camps. Ook als een kantoor of bedrijfsruimte niet alleen functioneel moet zijn, maar eveneens warmte moet uitstralen en creativiteit tot zijn recht moet laten komen, biedt het bureau mooie oplossingen. Studio Camps: een klein Amsterdams ontwerpbureau dat intensief luisteren tot ware kunst heeft verheven. “Luisteren, dat is wat ik doe. Het verhaal van mensen opvangen, herscheppen en het als vorm teruggeven.” 

Dorine Camps is de naam van de ontwerpster die het ontwerpbureau in hartje Amsterdam in 2001 oprichtte. Het is een eenmanszaak en voor elk project worden externen ingehuurd. De integere en esthetische probleemoplosser heeft haar bureau altijd klein gehouden, belangrijk als ze het vindt om een intensieve samenwerking met opdrachtgevers aan te kunnen gaan. 

 

Opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven, zoals De Woonbeurs Amsterdam, 180amsterdam en diverse kleine zorg praktijken. De opdracht kan kamergrootte zijn, tot een totale renovatie van woonhuis, gebouw of nieuwbouw. De oplossing zal ook altijd Dorine’s kwaliteiten als beeldend kunstenaar bevatten.

 

Linkedin & kunst dorinecamps.nl

KvK 50131338

BTW 1603.87.139.B.01